Quake 3 witamy
lucky_looser
Ostatnio ness mi o tym powiedzial, sam nie wiedzialem moze dla was to bedzie oczywiste. Mowilem o tym fakcie tez Missi i Mareckiemu , nie wiedzieli wczesniej, wiec mysle ze moze wy tez nie wiecie. Do rzeczy luq do rzeczy heheh;-) a wiec podczas gry jesli nie chcecie z niej wychodzic, a takze nie chcecie tracic miejsca w kolejce (podczas czekania na Ron na swoja szanse) a musicie sie pilnie dostac do systemu to polecam ALT + ENTER. Po nacisnieciu nastepuje zminimalizowanie q3 do okna, aby powrocic do gry nalezy ponownie wcisnac jakze skomplikowana i wymagajaca niemalych zdolnosci manualnych pare klawiszy na klawie :-) Mam nadzieje ze komus sie pryda, zwlaszcza przydatne przy uzywaniu GYGY podczas gry :-)
P.S. U mnie dziala tylko z lewym altem (jakby ktos nie wiedzial ktory to, to ten blizej lewej dloni:-))
Last edited by look_ass_ (2008-07-19 16:27:17)
lucky_looser
Jeszcze jedno. To glownie dla graczy ktorzy graja na statsy:-) Poprzez ten manerw mozna kilkoma postaciami wejsc do q3. Zrzucajac go na pasek odpalasz ponownie HLSW i wchodzisz jeszcze raz do gry. Mozesz walic w siebie samego:-) Tego ktorego wczesniej zrzuciles :-) Nie wiem czy zanotowuje sie to w statystykach, ale moze ktos kiedys sprobuje:-))) LOL juz nawet wiem kto to moze byc i za pewne sie pierwszy tutaj uniesie ze on na pewno by tak nie zrobil:-)))))
pozdro!!!!!!!!
noob
hehehehehehe swietny post:D ale to chyba tak nie pojdzie latwo bo ip bedzie to samo i statsy nie policzą, miejmy nadzieje:-))
paladyn
Informacjia jak najbardziej sluszna i potrzebna.... przydaje sie
punkt dla ciebie luq:)